Diabetes 24/7

Omschrijving

De Diabetes 24/7 app is onderdeel van de dienst Mobile Health Twenty Four Seven (mHealth 24/7) welke diabetespatiënten helpt om op eenvoudige wijze toezicht te houden op hun eigen gezondheid. Zo kunnen patiënten hun koolhydraten, insuline en glucosewaarden registreren via de Diabetes 24/7 app.

mHealth 24/7 biedt de mogelijkheid om via de Diabetes 24/7 app een overzicht met gezondheidsgegevens te creëren. Via de portal is het mogelijk, na autorisatie van de patiënt, ouders, partners, verzorgers en medisch specialisten mee te laten kijken. Voor een medisch specialist wordt het hierdoor mogelijk om advies op afstand aan de patiënt te geven.

Met de (gratis) Koolhydratenteller kunnen producten gezocht worden om de hoeveelheid koolhydraten te achterhalen. Het zoeken van producten is eenvoudig door het scannen van de barcode van het product of door de productnaam in te typen.

Door het gebruik van de dienst mHealth 24/7 krijgt een diabetes patiënt beter zicht op het eigen ziektebeeld waardoor zelfredzaamheid bevorderd kan worden. Op basis van de ingevoerde gegevens kan door de medisch specialist een goed behandelplan worden opgesteld of een al lopend behandelplan worden bijgesteld waardoor het mogelijk wordt om een patiënt 24/7 te ondersteunen. Ouders, verzorgers of partners kunnen simpel de diabetes patiënt assisteren bij het op orde krijgen of houden van hun waardes.

De dienst mHealth 24/7 wordt elke dag doorontwikkeld en op regelmatige basis worden er nieuwe functies toegevoegd.

Ervaringen

"Doordat ik mee kan kijken met de ingevoerde gegevens kan ik mijn dochter goed ondersteunen. Als blijkt dat het minder goed gaat met haar kan ik op basis van feiten uit de rapportages een gesprek met haar aangaan en indien nodig een afspraak maken met een medisch specialist."

Vader diabetespatiënt
Details