Philips Grooming

Omschrijving

De Philips Grooming app is een digitale dienst die is ontworpen om mannen te helpen zich goed te voelen en er goed uit te laten zien. De gratis mobiele app biedt mannen uitgebreid advies voor alle scheerapparaten. Beschikbaar voor uw smartphone en tablet, biedt de app persoonlijk deskundig scheeradvies, salon-achtig stijl advies en de mogelijkheid om gemakkelijk meer dan 20 verschillende baardstijlen te proberen, gewoon door het nemen van een foto. De Grooming app komt daarnaast met uitgebreide en makkelijk te volgen how-to video's en handige tips en trucs.

Style Advice
De Style sectie van de Philips Grooming app biedt foto-realistische stijl previews, persoonlijk stijladvies, een uitgebreid Galerie Stijl en een uitgebreide how-to sectie om mannen te helpen de stijl met vertrouwen tegemoet te zien. Het gepersonaliseerde Style Advice van de app biedt u een op maat gesneden advies op basis van uw individuele gelaatstrekken, baard en levensstijl voorkeuren. State-of-the-art-algoritme van de functie is ontworpen met professionele kappers en internationale stijl experts die je adviseren welke gezichtshaarstijlen beste werkt voor jou.

Shaving Guide
De Philips Grooming app Shaving Guide geeft mannen alles wat ze nodig hebben om het maximale uit de scheerbeurt te halen. Het biedt persoonlijke scheer advies op maat aan op individueel niveau voor de eigen baard en huid, een interactieve product gids met uitgebreide informatie over hoe te scheren, met deskundige tips en instructievideo's.

Details
De gratis Philips Grooming app is momenteel beschikbaar in het Engels en Duits in geselecteerde markten, maar zal binnenkort beschikbaar zijn in de hele wereld. De mobiele app werkt op smartphones en tablets met iOS of Android.

Wat gebruikers zeggen

Het correct stylen van mijn baard is best een lastige klus. Met deze grooming app kan ik eerst perfect bekijken welke baardstijl het beste bij me past - op mijn eigen gezicht!

beardMan1976
Details
Downloads
 iOS  Android