Stephen R. Covey

Omschrijving

Laat u inspireren door Stephen R. Covey!

Elke dag ontvangt u om 12 uur een push-bericht met de Spreuk van de dag, een wijze les uit het werk van Covey. Bovendien biedt de app u inzicht in alles van Covey: direct toegang tot Twitter, Facebook en filmpjes van Stephen R. Covey en een overzicht van wat er van hem in Nederland en België te krijgen is: zijn boeken en alle mogelijkheden om zijn inzichten ook in de praktijk te oefenen, zowel onder begeleiding als gewoon zelf, thuis.

Onder Spreuk vindt u de spreuk van de dag. Onder Lezen vindt u van alle boeken van Covey de inhoudsopgave en het gehele eerste hoofdstuk, onder Doen vindt u wat u ter beschikking staat om verschillende thema’s die Covey behandelt in de praktijk te oefenen. Denk hierbij aan een tool om uw eigen prioriteiten helder te krijgen, een tool om beter te focussen of een planner voor 31 dagen. Tot slot is onder de tab Over informatie te vinden over Stephen R. Covey.

Wat gebruikers zeggen

Wijze uitspraken en inspirerende gedachtes elke dag. Verder leuk om van Coveys boeken een stukje te kunnen lezen. Lekker om even bij stil te staan.

Sannetje1
Details
Downloads
 IOS