Tanja Verhuur

Omschrijving

De Tanja Verhuur app biedt een totaal overzicht van al onze producten, de mogelijkheid tot het bekijken van showcases en biedt bestelmogelijkheden binnen de app.

Tanja Verhuur verzorgt eigentijdse presentaties in de sfeer die u kiest en wij zijn al ruim 40 jaar als verhuurbedrijf actief op vakbeurzen, congressen, bedrijfsfeesten en exposities.

Van luxe meubelen, tapijttegels, laminaat, naaldvilt en velours tapijt van decoratie tot (keuken) apparatuur. Met de spullen van Tanja Verhuur kunt u vertrouwen op een smaakvolle en representatieve aankleding van uw beurspresentatie en/of uw tijdelijke evenementen.

U kiest de stijl die past bij uw gast en in onze app vindt u een ruime keus aan materialen in uiteenlopende stijlen, die u eindeloos kunt combineren. Welke gasten u ook wilt ontvangen... TANJA verhuurt de mooiste spullen voor tijdelijke presentaties.

Wat gebruikers zeggen

Erg handig om voor de verschillende beurzen waar wij als bedrijf staan via de Tanja Verhuur app te bekijken wat er aan meubels, vitrinekasten en verdere aankleding van onze stand te huur is. Door te huren hoeven we zelf namelijk niet de opslag te regelen voor de spullen van de stand.

Karel Pietersen
Details
Downloads
 iOS  Android