Testen

Technisch

Om tijdens het ontwikkelen de stabiliteit en de functionaliteit van de app te waarborgen, maken we gebruik van unit testen. Dit zijn technische testen van kleine stukjes code, die geautomatiseerd getest kunnen worden. Deze herhaalbare vorm van testen voorkomt dat de app elke keer volledig getest moet worden, zodat je de aandacht kunt focussen op de gewijzigde onderdelen.

Usability

De app zal tijdens het gehele project getest worden op verschillende devices. Belangrijk is om er voor te zorgen dat de app op elk device goed functioneert en iedere gebruiker dezelfde ervaring beleeft. Om een goede eerste indruk te maken bij de gebruiker, is het essentieel dat de app bij het lanceren van de app optimaal functioneert.

Acceptatie

Tijdens de acceptatie testen wordt een testversie van de app beschikbaar gesteld aan verschillende gebruikers. Dit zijn gebruikers die daadwerkelijk de doelgroep van de app zullen zijn. Tijdens deze testen wordt bekeken of de app aan alle functionele eisen voldoet. Eventuele bevindingen worden in een web portaal opgenomen en door ons verwerkt.

U wilt ook een kwalitatief hoogwaardige en goed geteste app ?

Neem vrijblijvend contact op met ons. Wij helpen u graag verder.

Neem contact op