Van Hooft Transport

Omschrijving

De route in de app; De chauffeur logt 's ochtends in op de app en haalt zijn eigen werkoverzicht binnen. Als de eerste rit wordt aangeklikt in het werkoverzicht worden alle gegevens getoond voor die specifieke opdracht. Bij het afronden van de rit werkt de chauffeur een 20-tal vragen door (ja, nee, nvt en opdracht veld). Eventueel kunnen er foto's via de app worden genomen om in het rapport op te nemen. Als laatste laat de chauffeur binnen de app de levering goedkeuren door een digitale handtekening van de opdrachtgever te laten zetten en is het rapport klaar om te verzenden. Het document dat via de app wordt gegenereerd wordt via de cloud uitgewisseld met het logistieke systeem van Van Hooft.

Onderweg kan de chauffeur aangeven wat de werkzaamheden zijn. Zo kan het voorkomen dat er even een lunchstop wordt ingelast of dat een lading gelost wordt. File? Pech? Alles wordt haarfijn door de app vastgelegd.

Geen papier, geen administratieve werkzaamheden chauffeur, geen onduidelijke handschriften, direct akkoord middels een digitale handtekening en eventueel voor verduidelijking een of meer foto's die direct aan het document worden gekoppeld. Van Hooft Transport heeft binnen dit proces een duidelijke efficiencyslag gemaakt.

Wat gebruikers zeggen

We moeten steeds meer bijhouden, met de app kan ik mijn 'echte' werk beter uitvoeren

K.Pietersen
Details